Panna cotta cu cafea si ciocolata

de Julie in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 6445 vizualizari

 

Panna cotta cu cafea si ciocolata, dupa o idee delicioasa preluata de la Madi Marin ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte,
  • 100 ml frisca lichida,
  • 100 ml cafea preparata,
  •  150 g ciocolata, 
  • 10 g gelatina,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea si ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe.

Panna cotta cu cafea si ciocolata se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta Caramel