Cu siguranta nu va fi ultima data cand voi pregati acest desert minunat titlul este simplu deoarece am fost putin sceptica in privinta gustului drept pentru care nu i-am dat atentie si la ornat am zis sa fie ceva simplu si atat dar nu este doar atat ci mai mult! va povestesc mai jos ce am facut........
Se pune mai intai gelatina la inmuiat in apa tece cat sa o acopere apoi se pune smantana si laptele intr-o cratita la incalzit si in ea se mai pune si zaharul ca sa se dizolve bine.Cand este aproape de a da in clocot se da deoparte de pe foc si se pune gelatina care se amesteca continuu pentru o dizolvare completa, acum se adauga si vanilia.Recipientele sau formele pe care eu le-am folosit inainte de a rasturna panna cotta in ele le-am dat cu un jet de apa rece apoi am turnat si am dat la frigider pentru 3-4 ore.Eu am pus capsuni doar de contrast si gust dar a iesit bine.Foarte gustos acest desert.
Pofta buna!