Panko - Pesmet in stil japonez

de Mitinita in Piine, 19 Apr 2011 | 9262 vizualizari

 

Snitelele de porc japoneze sunt trecute prin acest fel de pesmet si nu prin cel marunte cum se obisnuieste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putina apa ptr inmuiat painea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panko - Pesmet in stil japonez:

Se scot  2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.

Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri. Acesta este panko,pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panko - Pesmet in stil japonez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]