Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon

de kamy in Pangasius, 1 Iun 2011 | 6903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.file pangasius
  • patrunjel,busuioc,cimbru uscate
  • sare,piper
  • malai,faina,praf de usturoi
  • sos tarhon
  • tarhon in otet
  • unt
  • lapte
  • smantana
  • faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon:

Fileurile le presaram cu patrunjel,cimbru,busuioc,sare si piper,le frecam bine si le lasam la frigider 30-60 min.

Intr-o farfurie amestecam o parte faina,doua malai, o ling.praf de usturoi trecem fileurile prin amestec,apasam sa se prinda bine peste tot si le prajim in ulei.Le scoatem pe servete absorbante.

Sos de tarhon:

Intr-o tigaie punem 3 ling.ulei in care am prajit pestele,o ling.unt,adaugam o ling.de faina,desfacem cu putin lapte pana ajungem la consistenta dorita,punem tarhonul taiat marunt,cativa stropi de otet de tarhon,sare piper dupa gust si la sfarsit 2-3 ling.smantana.Mai lasam sa dea in 2 clocote.

Se serveste pestele cu sos si mamaliga.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

ling.=lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

kamy 1

02.06.2011, 23:40

mamaie...multumesc

RuxyRux 1

03.06.2011, 22:03

A papat Saby tot? Arata grozav Kamy

kamy 1

05.06.2011, 21:30

ruxy...sabina-i ca mine...papa file cu placere multumesc draga mea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste