Pandispan trandafir

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 17 Mar 2016 | 4145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingura cacao
  • esenta portocale
  • un praf de sare
  • optional rulouri cu crema de vanilie si rulouri cu crema de ciocolata
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan trandafir:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul mixand in continuare pana se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt si la final esenta. Eu am avut oua de tara si compozitia a iesit foarte galbena.

Impartim compozitia in doua.Intr-una  adaugam o lingura de cacao si rulourile cu crema de vanilie taiate bucatele.In compozitia alba adaugam rulourile cu crema de cacao taiate bucatele.

Ungem forma de silicon cu foarte putin ulei si punem alternativ din cele doua compozitii. Deasupra aruncam cateva bucati de rulouri cu crema de ciocolata.

Introducem forma de silicon in cuptorul incins.Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan trandafir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

18.03.2016, 17:26

Gherca Daniela 1

18.03.2016, 18:59

bun

Catalina L 1

20.03.2016, 20:21

frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro