Pandispan in forme de briose

de roxana_simona in Dulciuri, 7 Iul 2016 | 9040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 150 g zahar
  • 6 oua
  • 5 linguri ulei
  • esenta de rom
  • 1 lingura de cacao
  • un praf de sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan in forme de briose:

Separăm albusurile de galbesnusuri.

Batem albusurile cu zahărul si praful de sare până se întăresc ca o bezea.

In alt bol amestecăm galbenusurile cu uleiul, esenţa de rom, coaja de lămâie și albusurile bătute spuma.

Împărţim in două părţi egale și in una punem lingura de cacao.

Punem compozitia fara cacao cam jumatate de briose,dupa care adaugam din compozitia colorata.

Dăm la cuptorul preincalzit 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan in forme de briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Birchermuesli