Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Iun 2015 | 6704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • esenta vanilie
  • 300 g visine fara samburi
  • 200 g fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Adaugam galbenusurile si apoi faina amestecand usor.Dupa ce am incorporat toata faina adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, asezam visinele deasupra compozitiei si mai presaram cativa fulgi de ciocolata.

Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor.Facem testul cu scobitoarea.Lasam prajitura sa se raceasca apoi presaram pe deasupra zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine