Pandispan cu capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Iun 2011 | 19856 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

03.06.2011, 21:53

am ajuns

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:54

Ce capsuneala minunata

Lau 1

03.06.2011, 22:00

ce frumos arata

Dana Cristea - pusikmea 1

03.06.2011, 22:05

multumesc fetelor

diaconta 1

03.06.2011, 22:22

delicios

mirela0911 1

03.06.2011, 22:32

buna si pufoasa

Anamaria7 1

03.06.2011, 22:36

deliciu frrructat

La Ancuta 1

03.06.2011, 23:08

LicutaMarin 1

03.06.2011, 23:11

Miha 1

03.06.2011, 23:20

Hop si eu!

aziz 1

04.06.2011, 08:22

elena1988 1

04.06.2011, 09:30

adry88 1

04.06.2011, 09:57

mihaelaM 1

04.06.2011, 12:20

yam yam

MIUTA 1

04.06.2011, 13:20

Foarte bun

Dana Cristea - pusikmea 1

04.06.2011, 17:00

va multumesc tuturor pentru aprecieri

Rocsi 1

04.06.2011, 17:15

sper ca mai e si pentru mine

ionela2682 1

04.06.2011, 19:07

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:18

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creme ole cu capsuni in foietaj.