Pandispanul:
Glazura:
Mai intai scoatrem semintele din rodie, le asezam intr-un castron.
Separam ouale, preincalzim cuptorul la 180 grade.
Albusurile se bat spuma cu praful de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Adaugam praful de copt stins in 1 lingura zeama de lamaie.
Turnam in fir subtire uleiul de cocos, compozitia va continua astfel sa isi mareasca volumul.
Tot in fir subtire turnam apa minerala mixand incontinuu.
Incorporam apoi alternand 1 lingura de faina, 2-3 linguri de albusuri batute spuma pana incorporam toate cantitatile.
Impartim compozitia in doua parti aproximativ egale.
Ungem tava mare a cuptorului cu ulei, o tapetam apoi cu faina.
In jumatate din compozitie incorporam pudra din coaja de struguri rosii.
Aceasta compozitie se toarna in tava, se niveleaza cu o spatula din silicon.
Partea cealalta de compozitie se repartizeaza uniform peste compozitia din tava iar deasupra presaram semintele de rodie.
Dam tava la cuptor pentru 30 minute. (Folosim functia de coacere cu ventilatie.)
Incercam cu o scobitoare iar daca pandispanul este copt scoatem tava din cuptor si il lasam la racit.
Glazura din zahar se prepara incorporand in amestecul din plic pe care il golim intr-un bol, 2-3 linguri de apa plata calduta.
Glazura astfel obtinuta se intinde peste pandispanul copt cu o pensula din silicon.
Deasupra presaram bombonele de ciocolata.
Lasam sa se intareasca glazura, portionam si servim.
Pofta buna!