Pandispan

de Catalinaflorea in Prajituri, 28 Mar 2015 | 6255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • praf de copt
  • cacao
  • coaja de portocala
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

Se separa galbenusurile de albusuri; galbenusurile se bat cu mai mult de jumatate din zahar si cu coaja de portocala pana devin cremose si isi schimba culoarea, albusurile se bat cu un praf de sare si restul zaharului pana devin sticloase si nu cad din castron. In galbenusuri se adauga albusurile cate putin amestecand de sus in jos, apoi faina cu grija sa nu se lase compozitia, praful de copt, apa si uleiul.

Aranjam aluatul in tava de copt si lasam putin in care punem o lingura de cacao, orzo sau ciocolata calda si ornam; la sfarsit punem nuca.

Se da la cuptor pentru 35 minute la 170 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec "Inima"