- se separa albusurile de galbenusuri
- albusurile se mixeaza spuma
- de asemenea si galbenusurile se mixeaza (circa 3 minute) cu un varf de sare
- laptele se amestecacu uleiul si se adauga peste galbenusuri
- se amesteca faina cu zaharul, praful de copt, zaharul vanilat si bicarbonatul si se adauga amestecul peste galbenusuri
- se mixeaza pana la omogenizare si la final se adauga albusurile amestecand de jos in sus cu o lingura
- rezulta un aluat cu o consistenta pufoasa ca de chec
- se incinge o tigaie teflonata bine de tot si se unge cu un cubulet de unt sau ulei dupa care se strege cu un servetel tot untul/uleiul din tigaie
- operatia aceasta se face doar la inceput
- in centrul tigaii se adauga din compozitie cu un polonic mic sau jumatate de polonic mare
- dupa ce l-am turnat in tigaie nu ii atingem in nici un caz suprafata pentru ca el se intinde singur
- peste acesta se adauga o lingura crema de ciocolata si peste aceasta inca putina compozitie cat sa acopere ciocolata