- Separa albusurile de galbenusuri.
- In bolul cu galbenusuri, pune zaharul si mixeaza pana ce amestecul isi dubleaza volumul si se deschide la culoare.
- Albusurile mixeaza-le spuma cu un vf. cutit sare.
- Peste galbenusuri, pune faina amestecata cu praful de copt, in cateva transe, alternand cu laptele, amestecand usor.
- La final, incorporeaza albusurile spuma, usor, de jos in sus, pana nu se mai vad deloc cocoloase de albus.
- Incinge bine o tigaie de teflon, redu flacara la mediu spre mic, unge tava cu ulei si pune un polonic din compozitie in centrul tigaii. Lasa cam … 30 de secunde, apoi CU AJUTORUL UNEI SPATULE invarte pe cealalta parte cu o miscare rapida, ferma. Dupa prima clatita iti vei da seama cam cat dureaza pana trebuie sa invarti, in functie de grosimea tigaii si cat de tare ai dat focul.
- Ciocolata, miere, dulceata…asta decizi tu
Din compozitia data ies cam 20 de bucati.