Palarioare de ciuperci umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2011 | 3608 vizualizari

 

Revin cu forte noi dupa un mini-concediu la Baile Felix...
Foarte bune si rapid de facut aceste palarioare de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • branza sau cascaval
  • sare, piper
  • ciuperci (palarioare doar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palarioare de ciuperci umplute:

Preparare Palarioare de ciuperci umplute:

Palarioarele de la ciuperci se curata, se spala si apoi se condimenteaza. Se pune deasupra lor branza si se dau la cuptor sau se prajesc in tigaie antiaderenta, unsa doar cu ulei. Eu le-am facut in Hot-pan si le-am umplut cu branza cu chimen facuta de mine. Branza aceasta le-a dat o savoare aparte deosebit de buna! Voi puneti ce branza sau cascaval aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palarioare de ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

alinutzika 1

16.08.2011, 21:34

va multumesc, dragelor!

Bunica 1

16.08.2011, 22:42

Am ajuns tarziu......sunt sigura ca n-au mai ramas , .....dar mai gasesc eu ceva....acolo

adry88 1

18.08.2011, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in sos