Pak choi cu creveti si taitei

de dantes in Fructe de mare, 9 Feb 2017 | 5177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pak choi
  • 300 g creveti prefierti
  • 200 g taietei
  • 150 g unt
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu creveti si taitei:

Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam  sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit restul de unt, calim  3 catei de usturoi pe care ii scoatem si adaugam crevetii si ii lasam la prajit 3-5 minute, pana isi schimba culoarea. Taiteii ii fierbem in apa cu sare, circa 6 minute, apoi ii scurgem de apa. In tigaia cu pak choi, punem crevetii, apoi taiteii ii amestecam si condimentam dupa gust. Se consuma cald.

TIPS-URI

1

pak choi

2

creveti

3

taitei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu creveti si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti si calamari cu vin si usturoi