Painica de casa

de ony in Piine, 21 Ian 2011 | 4316 vizualizari

 

de la un timp prepar numai painica de casa,e mult mai sanatoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 cuburi drojdie
  • 100ml apa calda
  • o lingura zahar
  • sare
  • 1kg faina
  • susan,mac,seminte floarea soarelui(facultativ)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica de casa:

se face maiaua din drojdia cu apa,zaharul si 2 linguri de faina;

separat se bat ouale cu laptele,sarea si uleiul de masline;

se adauga toata faina si maiaua peste ;si se framanta,apoi se lasa la cald pentru a creste. pentru cine vrea poate sa adauge in aluat si seminte de mac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painica de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:39

Cea mai delicioasa painica e cea de casa

MotanLaOale 1

24.01.2011, 08:41

bine arata

ony 1

24.01.2011, 08:49

da,tot fac si imediat se papa,nu dureaza 2 zile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Colac cu cascaval si cartofi