M-am inspirat de la Timea si de la Laura Adamache. Multumesc! >:D
Punem faina intr-un bol, iar in mijlocul ei punem apa calduta in care dizolvam drojdia si mierea.
Punem acum si sarea si amestecam compozitia cu o lingura de lemn pana la omogenizare.
Consistenta aluatului trebuie sa fie moale. Peste aluat vom presara putina faina, acoperim vasul cu un prosop si il lasam la dospit la loc cald aprox 1h 30 min.
Tapetam tava cu hartie de copt si punem aluatul cu grija.
Nu vom rasturna aluatul cu fundul in sus, acesta trebuie pus in tava exact asa cum a crescut in bol, astfel incat aerul sa nu iasa afara din el.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aprox.45-50 de minute, pana cand se rumeneste la suprafata.
O scoatem si o lasam la racit.
Are o consistenta crocanta la exterior si moale la interior.
Pofta buna!