Paine pufoasa

de nadina73 in Piine, 22 Feb 2010 | 7713 vizualizari

 

Este o paine minunata, merita sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 480 ml apa
  • 70ml ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar brun
  • 30 g drojdie proaspata
  • Pentru uns painea:
  • 1 lingura miere amestecata cu 2 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa:

Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora.Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.

Este o paine minunata, am sa pun niste poze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

23.02.2010, 00:02

multumesc mult pentru mesaje santeti niste dulci toate ,ma bucur ca am intrat in acest club minunat cu voi

mariac 1

04.04.2010, 20:05

foarte frumoasa

danis 1

06.04.2010, 21:43

ce bine arata si ce pufoasa e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu seminte