Paine neagra cu masline

de mimmi in Piine, 1 Dec 2010 | 7212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina neagra de grau,350 g faina integrala din secara,500 ml apa,1 lingurita sare,1 lingurita zahar,10 g drojdie uscata,seminte de in,seminte de secara ,70-100 g masline
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu masline:

Se framanta un aluat din faina,apa,sare,zahar si drojdie.Dupa ce l-am framantat adaugam seminte si masline tocate.Se lasa la dospit o ora si se baga la cuptor pentru inca o ora.Cand s-a copt se scoate,se impatura intr-un prosop si se lasa asa pana se raceste.A iesit o paine foarte buna si in acelasi timp sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chifle pentru hamburgher