Paine floarea soarelui

de mihaelaM in Piine, 25 Apr 2011 | 3344 vizualizari

 

multumesc Corinei de inspiratie

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina
  • 2linguri zahar
  • 2oua
  • 3linguri otet de mere
  • un cubulet de unt
  • drojdie cat o nuca
  • 200ml apa
  • sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine floarea soarelui:

Apa am incalzit-o si tot aici am pus si cubul de unt pt a se topi.

Am cernut faina si am format un cuib in mijloc si am pus toate ingredientele mentionate mai sus si apa cu untul si am inceput sa framant.Se framanta pana ce aluatul nu se mai lipeste de maini,daca mai e nevoie mai puneti faina.

Dupa ce am framantat bine aluatul l-am acoperit cu un prosop timp de 30 min.

Dupa cele 30 min am format floarea si am pus-o intr-o tava unsa cu ulei si un praf de faina .Am dat-o la cuptor cam 45 min.POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine impletita