Intr-un bol amestecam zaharul cu drojdia si putina apa calduta cat sa se dizolve,adaugam uleiul si restul de apa calduta,sare.
Amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam toata faina si amestecam cu o lingura de lemn pana ce se omogenizeaza.
Acoperim vasul cu folie alimentara si lasam sa se dospeasca 1 ora.
Lu-am lingura de lemn si amestecam din nou cca 1 min.
Acoperim cu folie si lasam sa se dospeasca 30 min.
Pe masa infainata rasturnam aluatul,aplatizam putin si impaturim aluatul in 3 pe lat si inca 3 pe lung.
Lasam 10 min sa se odihneasca acoperit cu o folie alimentara.
Aplatizam din nou aluatul pe masa infainata,impaturim din nou in 3 dupa care rulam ca un rulou.asezam pe o foaie de copt
Presaram faina deasupra,crestam cu un cutit foarte bine ascutit si lasam la dospit 1 ora acoperit cu un prosop.
Asezam painea intr-o cratita sau o tava care a stat in cuptor acoperim cu capac sau folie de copt si coacem painea in cuptorul incalzit la 200 grade timp de 30 min.
Indepartam hartia,reducem temperatura la 180 si mai lasam sa se coaca painea pana ce se rumeneste frumos.
Dupa 20 min facem proba cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca pe un gratar painea.