Paine dulce cu piersici si migdale

de alldaycooking in Prajituri, 17 Oct 2012 | 2700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 100 ml apa calduta
  • 40 gr unt
  • 3 linguri fructoza
  • 110 gr piure de piersici
  • 1 ou
  • 5 linguri migdale macinate
  • 1 piersica
  • putina scortisoara macinata
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine dulce cu piersici si migdale:

Intr-un castron am pus faina, iar la mijlocul acesteia am facut o adancitura in care am adaugat drojdia maruntia, fructoa si apa calduta. Am lasat 15 minute la loc cald.   Am adaugat treptat la compozitia de mai sus oul batut, apoi untul topit, piure-ul de piersica si in final migdalele macinate. Compozitia rezulatata era destul de moale si lipicioasa.Am lasat la loc calda sa cresca pana si-a dublat volumul.

Piersica am taiat-o cubulete pe care le-am presarat cu putina scortisoara. Am adaugat piersicile la aluat si am amestecat pentru a fi incorporate.

Am pus aluatul intr-o tava de cozonac si am copt la 180 de grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit. Cand am scos din cuptor am presarat zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine dulce cu piersici si migdale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan