Paine din faina integrala cu seminte de floarea soarelui

de danakarin in Piine, 27 Ian 2013 | 3560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa calduta 300 ml
  • 15 g ulei de floarea sorelui
  • 350 g faina alba de grau tip 550
  • 150 g faina integrala de grau
  • 10 sare
  • 10 g zahar
  • o lingurita de drojdie uscata
  • 40 g seminte decojite de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine din faina integrala cu seminte de floarea soarelui:

Prajim semintele si le lasam sa se raceasca un pic. Introducem ingredientele, cu exceptia semintelor de floarea soarelui in ordinea in care au fost insirate in cuva masinii de copt paine si alegem programul potrivit. Eu am ales primul program de 2,50 min. Semintele le adaugam dupa prima tura de framantare, la semnalul sonor.

Dupa coacere,mai lasam painea vreo 30-35 de minute sa se zvante in cuva masinii.

Semintele de floarea soarelui le putem inlocui cu susan, seminte de dovleac, chimion sau ce ne inspira. Va doresc succes.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din faina integrala cu seminte de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

28.01.2013, 21:38

O painica delicioasa

danakarin 1

29.01.2013, 05:21

Vladimir, SimOna, multzumesc!

diaconta 1

30.01.2013, 19:52

ce painica buna ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogace-paine sarbeasca