Paine de secara cu fulgi de porumb

de Valclaudia in Piine, 30 Noi 2013 | 7118 vizualizari

 

o painica super pufoasa si super gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. fulgi de secara
  • 300 ml apa calduta
  • sare dupa gust
  • 400 gr. faina alba
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara cu fulgi de porumb:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, fulgii de secara,cei de porumb, apoi faina,

Amestecam ingredientele, adaugam uleiul si framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini.

Ungem tava cu ulei,asezam painea in tava, o ungem cu putin ulei, presaram fulgi de secara si sare grunjoasa.

Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (la mine a durat vreo 45 min.), apoi dam tava la copt la temperatura de 200 grade pana devine rumena (cca. 40 min.)

Scoatem painica din tava, lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte