Paine de secara

de scortisoara in Piine, 5 Mar 2013 | 6386 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

05.03.2013, 19:30

Ce frumos o fi mirosind, a pâine de casă. Şi ce gust minunat trebuie să aibe. Super!

Merisor 1

05.03.2013, 19:37

Aii, ce faina este!

Merisor 1

05.03.2013, 19:37

Padre, iar esti in fata mea ))

portiadelumina 1

05.03.2013, 19:41

Apăi Meri, dacă la gătit nu-s înaintte, măcar la vorbit să fiu

Merisor 1

05.03.2013, 19:45

Padre

Valclaudia 1

05.03.2013, 19:46

un coltisor vreau si eu! Ce ine arata.....

Valclaudia 1

05.03.2013, 19:46

* bine

diaconta 1

05.03.2013, 19:49

Aiiiiiiiii ce bine arata

scortisoara 1

05.03.2013, 20:11

Padre, Merisor

scortisoara 1

05.03.2013, 20:12

Claudia iti dau si doua coltisoare!
Diaconta

RoXx 1

05.03.2013, 21:07

super

Miha 1

05.03.2013, 21:23

"Am uitat sa precizez, in bucatarie trebuie sa fie cald si liniste " Clar! Nu ma apuc de facut paine cat is ai mei acasa!

Bunica 1

05.03.2013, 21:26

Bunaaaaaa!

Lau 1

05.03.2013, 21:43

MotanLaOale 1

06.03.2013, 08:25

Rocsi 1

06.03.2013, 10:30

diana_k 1

06.03.2013, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de secara cu fulgi de porumb