Paine cu ou si chimen facuta la MP

de leoflori in Piine, 7 Iun 2009 | 6611 vizualizari

 

o painica pufoasa si aromata

 

INGREDIENTE

  • apa calduta 340 ml.
  • ulei (am pus de masline) 3 Linguri
  • 2 oua
  • sare
  • 2 lingurite
  • zahar 2 Linguri
  • faina alba 700 gr.
  • drojdie uscata 1 1/2 lingurite
  • chimen 1 1/2 Lingura
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou si chimen facuta la MP:

Painea se face la Masina de Paine, programul 1 - paine de baza de 1 kg, coaja - Medie.

Se pun ingredientele in cuva masinii exact in ordinea in care au fost scrise mai sus.

Dupa 3 ore si 18 minute (depinde si de tipul masinii) painica este gata.

Creste mult , e foarte pufoasa, iar chimenul ii da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou si chimen facuta la MP" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare