Paine cu iaurt si rozmarin

de divainbucatarie in Piine, 7 Feb 2011 | 3123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 250 g iaurt
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat - frunzele tocate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si rozmarin:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide si rozmarinul tocat marunt. Adaugam restul ingredientelor si amestecam pana obtinem un aluat neted. Lasam sa creasca intr-un loc cald. Cand isi dubleaza volumul mai framantam putin apoi punem aluatul in forma si coacem painea in cuptorul preancalzit la 200°C pentru 20-30 de minute, pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine irlandeza( irish bread)