Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat

de Bucataras in Piine, 4 Oct 2024 | 1185 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail ne prezintă o rețetă delicioasă de pâine cu cheddar și măsline, ușor de preparat, perfectă pentru orice masă. Gust intens de brânză cheddar și aromă de măsline, într-un aluat pufos și crocant. O rețetă simplă care va cuceri întreaga familie.
      Pentru această Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, apă, drojdie, brânză cheddar, măsline fără samburi.
       
       
       

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat
      • 500 gr făină de grâu 650
      • 420 ml apă călduță
      • 10 gr drojdie uscată
      • 1 lgta zahăr
      • 1 lgta sare
      • 50 gr brânză cheddar
      • 100 gr mix măsline fără samburi
      Portii: 1
      Timp de preparare: sub 120 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat:

      Cum se prepara Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat:

      Cerne făina într-un bol mare. Fă un locaș în mijlocul făinii și adaugă drojdia, apă călduță. Amestecă puțin cu o spatulă, apoi adaugă sare.

      Amestecă bine toate ingredientele până la omogenizare. Lasă deoparte aluatul.

      Taie cubulețe brânza, feliază măslinele, apoi pune-le peste aluatul pregătit și amestecă pentru a se distribui uniform.

      Acoperă bolul cu folie alimentară și lasă aluatul să dospească aproximativ o oră.

      Preîncălzește cuptorul la 200 grade C și pune vasul în care vei coace pâinea în cuptor pentru a se înfierbânta. 

      Infaineaza blatul de lucru și răstoarnă aluatul dospit. Da-i o formă după cum dorești.

      Scoate vasul din cuptor, tapetează-l cu hârtie de copt și pune pâinea în el. Acoperă vasul cu un capac și pune pâinea la copt, în cuptorul preîncălzit.

      Lasă la copt aproximativ 30-40 minute, apoi scoate vasul din cuptor și îndepărtează capacul. Pune din nou pâinea la copt pentru încă 15-20 de minute, până se rumenește frumos.

      Scoate pâinea din cuptor și las-o la temperat. După ce s-a răcit complet, o poți tăia.

      Incearcă si rețeta de Ciabatta cu măsline, foarte gustoasă sau varianta de Pâine de casă cu iaurt, pufoasă si bună.

      Iti recomandăm si rețeta de Pâine fără frământare.

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

      pe 17.04 la 16:22

      Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

      pe 17.04 la 15:50

      Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

      pe 17.04 la 14:07

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Pâine integrală cu semințe