Paine cu branza si masline

de alldaycooking in Piine, 13 Feb 2012 | 4424 vizualizari

 

Impreuna cu gandacelul meu, am papat painea calda, nu am mai avut rabdare sa asteptam sa se raceasca. A iesit foarte moale si pufoasa, nu prea sarata si cu un gust foarte interesant de masline coapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 350 ml apa calduta
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 200 gr branza sarata
  • 1 mana de masline Kalamata fara samburi
  • busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si masline:

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul furculitei si maslinele taiate marunt si am framantat din nou. Am asezat aceasta coca intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am intins coca in tava si am presarat deasupra putin ulei de masline si busuioc maruntit. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu masline