Paine cu bere

de divainbucatarie in Piine, 11 Noi 2010 | 7321 vizualizari

 

Pentru o seara a baietilor, la un meci de fotbal in fata televizorului, merg perfect niste gustari langa o paine cu bere.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de miere de albine
  • 375 ml bere
  • 20 g unt topit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu bere:

Incalzim cuptorul la 190°C. Folosim o tava de copt cozonac (10 cm x 20 cm) unsa cu ulei si tapetata cu faina. Într-un castron amestecam ingredientele uscate si apoi adaugam mierea. Turnam berea peste faina şi amestecam. Punem aluatul in tava de copt si coacem 40 de minute, pana cand coaja este maro deschis. Periem painea cu unt topit si o mai coacem 3 minute. Asta e tot! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine pufoasa, cu smantana in aluat