Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 5989 vizualizari

 

Paella cu fructe de mare

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti mari
  • 4 creveti mici
  • 8 midii
  • 8 chirlas ( nu stiu denumirea in romana, sunt scoici mai mici, cele care le gasim de obicei cochiliile pe plaja)
  • 1/2 sepia
  • 1/2 ardei rosu taiat cuburi
  • 1 rosie mare decojita si curatata de samburi, taiata cubulete mici
  • 1 varf cutit  sofran
  • 1 cub Knorr de peste
  • o masura de orez
  • doua masuri de apa in care s-a diluat un kub Knorr de peste sau supa de peste
  • ( aprox. 150 grame orez  si 300 ml apa)
  • 6-8 linguri ulei de masline
  • 4 dinti de usturoi curatat si feliat subtire
  • 8 fasii de ardei rosu prajite putin in ulei pentru decor
  • sare dupa gust
  • lamaie 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella de Marisco:

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella de Marisco" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti si scoici in sos rosu