Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 5859 vizualizari

COMENTARII (13)

vik 1

30.06.2010, 15:31

Imi cer scuze pentru aspectul inestetic al mesei pe care am pozat Paella.
Seful meu zice ca e recesiune, deci bani de investitii nu-s
Cu toate astea, ce vedeti voi in poza costa 34 euro/ 2 persoane

mihaelar63 1

30.06.2010, 16:20

ce buna , dar nu gasesc furculitele sa le dau

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

alta minunatie

lia maria 1

30.06.2010, 16:53

am pus si furculitele

eclerash 1

30.06.2010, 17:27

adica astea-s specialitati dintr-un restaurant?

silvi0ara 1

30.06.2010, 18:02

Arata bine si cred ca este si buna.

vik 1

01.07.2010, 09:27

Eclerash, sunt mancaruri pe care le gatesc unde lucrez.
Lucrand in restaurant, acasa gatesc mai rar.
Am lasat retetele la care apuc sa fac poze, de obicei timp de poze nu sunt.

vik 1

01.07.2010, 09:29

Bine, " timp de poze nu este", dar fiind dimineata si inainte de a dechide bine ochii, bine e si "timp de poze nu sunt".
Unii oameni au succesuri, altii au esece inainte de a bea cafeaua de dimineata

vanilla 1

01.07.2010, 09:47

spuneme te rog de unde ai luat tava ?

vik 1

01.07.2010, 11:14

L-am luat din Valencia ( aici locuiesc)
Daca ai vreun prieten stabilit in Spania ( sau in concediu), iti poate cumpara .
Un paellero pentru 4 persoane costa maxim 6 euro.

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu ananas si sos dulce acrişor