Pachetele "oltenesti"

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2010 | 11839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 300g carnaciori oltenesti
  • mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 2 castraveciori in otet
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele "oltenesti":

se intinde foaia de aluat, se taie in patrate (marimea o alegi tu).fiecare patratel se unge cu mustar si deasupra se aseaza o bucatica de carnacior si o feliuta subtire de castravecior,se presara putin piper si se pliaza sub forma de plic.se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul incins si se lasa 30 minute sa se rumeneasca.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele "oltenesti"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cabanos in foietaj