Am mancat la o matusa si asa de mult mi-au placut ca a trebuit sa-mi fac:D
Se spala vanata, se curata si se taie felii subtiri pe lungime. Se sareaza feliile si se lasa cam o ora, dupa care se scurg de zeama lasata.
Se bat ouale cu sare si piper, se pune faina pe o farfurie si se incinge uleiul in tigaie. Pe fiecare felie de vanata se pune o felie de sunca si una de cascaval asfel incat sa acopere doar jumatate, se indoaie cealalta jumatate peste umplutura, se da prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit.
Nu se prajesc prea tare, doar pana se rumenesc ca sa nu curga cascavalul. Se scot pe un prosop de hartie si se lasa sa se scurga surplusul de ulei.
Dintr-o vanata mare au iesit 12 pachetele, capetele de la vanata le-am prajit simplu, pane.
1
Se pot da la frigider, iar apoi se pot taia feliute si servi ca aperitive.