Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval

de madi_marin in Pui, 10 Sep 2014 | 4226 vizualizari

 

Puiul şi ardeiul copt merg de minune împreună! Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui (2 lobi întregi)
  • 2 ardei capia
  • 2 felii caşcaval
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval:

Fiecare bucată de carne se taie pe lungime, dar nu până în capete, astfel încât să obţinem câte un buzunar.

Ardeii se coc şi se decojesc.

În fiecare buzunar se pun căte un ardei copt umplut la rândul lui cu caşcaval.

Pacheţelele se prind cu scobitori, ca sa nu iasă umplutura, apoi se presară cu sare şi piper.

Ouăle se bat ca pentru omletă, se adaugă sare şi puţină făină.

Pacheţelele se dau prin făină, apoi prin ouăle bătute şi pesmet.

Se pun la prăjit în ulei până se rumenesc frumos.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Eu am făcut un piure de cartofi cu morcov fiert ras.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi dauphinoise