Pachetele cu sunca si branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 9697 vizualizari

 

nu prea am stiut cum sa le denumesc: :"valorificarea resturilor din frigider" nu suna prea bine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 5 felii sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza de vaci fina
  • 1 ou pentru uns
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu sunca si branza:

Pentru umplutura: se taie sunca bucatele mici si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca sunca, cascavalul si branza de vaci si se potriveste de sare si piper.

Se dezgheata aluatul si se intinde pe masa usor infainata.

Se taie patratele si se pune in mijlocul fiecarui patrat cate o lingura de umplutura. Eu am umplut cateva cu ciuperci (am mai avut umplutura de la galustele de mamaliga).

Se impatura pe diagonala pentru a avea un triunghi sau puteti sa le dati ce forma doriti.

Se apasa marginile cu degetele sau cu o furculita si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate oul cu un praf de sare si se ung pachetelele pe deasupra. Se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Foarte rapide si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

09.12.2010, 16:41

Spor la treaba Ina. Deci sambata venim la voi?

nadina73 1

10.12.2010, 01:04

se pare ca a fost un hot de furci dar am reparat eu acuma super bune

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:11

MultumescNadina. Stiam eu ca ma pot baza pe tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
"Brioşe" aperitiv