Pachetele cu sunca si branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 9744 vizualizari

 

nu prea am stiut cum sa le denumesc: :"valorificarea resturilor din frigider" nu suna prea bine :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 5 felii sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza de vaci fina
  • 1 ou pentru uns
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu sunca si branza:

Pentru umplutura: se taie sunca bucatele mici si cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Se amesteca sunca, cascavalul si branza de vaci si se potriveste de sare si piper.

Se dezgheata aluatul si se intinde pe masa usor infainata.

Se taie patratele si se pune in mijlocul fiecarui patrat cate o lingura de umplutura. Eu am umplut cateva cu ciuperci (am mai avut umplutura de la galustele de mamaliga).

Se impatura pe diagonala pentru a avea un triunghi sau puteti sa le dati ce forma doriti.

Se apasa marginile cu degetele sau cu o furculita si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate oul cu un praf de sare si se ung pachetelele pe deasupra. Se presara putin cascaval ras si se dau la cuptor la foc mare pana se rumenesc.

Foarte rapide si foarte bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

La Ancuta 1

09.12.2010, 16:41

Spor la treaba Ina. Deci sambata venim la voi?

nadina73 1

10.12.2010, 01:04

se pare ca a fost un hot de furci dar am reparat eu acuma super bune

La Ancuta 1

10.12.2010, 11:11

MultumescNadina. Stiam eu ca ma pot baza pe tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza tavalite prin diverse arome