Pachetele cu carne tocata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2016 | 5859 vizualizari

 

Sunt la fel de bune si reci.

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 300 g apa minerala
  • 100 g untura
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • Uns
  • 300 g untura
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g vin
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu carne tocata:

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta.

Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.

Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.

Repetam procedura inca de 2 ori.

Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna.

Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul.

La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.

Oprim focul si lasam sa se raceasca bine.

Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi  si taiem bucati de cca 3 cm.

Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

TIPS-URI

1

Mie mi-a ramas aluat si am facut si cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon si crema de branza