Oua vopsite

de Ina in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 10199 vizualizari

 

Maine este Pastele Blajinilor, deci nu e tarziu sa impart cu voi alternativa mea la retetele de oua vopsite. Hristos a Inviat!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un plic cu hartie multicolora pentru vopsit oua ( o gasiti in supermarketuri, eu am luat-o din Penny )
  • putina sare
  • ulei, pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite:

     Ouale se degreseaza cu apa calda si putin detergent de vase. Se sterg de apa, se infasoara in cate o hartie colorata, apoi se leaga intr-o retea ( eu folosesc bucati de dres ) cat mai strans, pentru a nu se misca hartia. Asa infasurate in hartie si dres, se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se fierb 5 minute.

     Cand s-au fiert se taie reteaua ( dresul) si se inlatura hartia, apoi se sterg cu o bucata de vata inmuiata in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Platou rece aperitiv