Oua umpute "ciufulite"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 3795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • piper
  • sare
  • sare de lamaie
  • ulei
  • mustar
  • gogosari(pt decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umpute "ciufulite":

Se fierb ouale,se scot galbenusurile si se freaca cu putina sare si sare de lamaie,apoi se adauga o lingurita de mustar si un praf de piper. Dupa amestecarea acestora picuram putin ulei si incepem sa le frecam.Nu punem mult ulei,deoarece maioneza se poate taia. Dupa finalizarea acesteia se umplu oualele iar pe deasupra se orneaza cu bucatele micute de gogosari de la otet.

TIPS-URI

1

Ma plictisisem de originalele oua "perfecte",asa ca am luat o lingurita, am inmuiat-o in apa si le-am "ciufulit" putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umpute "ciufulite"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:41

Foarte bune

Lau 1

31.12.2012, 20:00

Bya Ralu 1

22.03.2013, 15:15

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]