Oua umpute "ciufulite"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • piper
  • sare
  • sare de lamaie
  • ulei
  • mustar
  • gogosari(pt decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umpute "ciufulite":

Se fierb ouale,se scot galbenusurile si se freaca cu putina sare si sare de lamaie,apoi se adauga o lingurita de mustar si un praf de piper. Dupa amestecarea acestora picuram putin ulei si incepem sa le frecam.Nu punem mult ulei,deoarece maioneza se poate taia. Dupa finalizarea acesteia se umplu oualele iar pe deasupra se orneaza cu bucatele micute de gogosari de la otet.

TIPS-URI

1

Ma plictisisem de originalele oua "perfecte",asa ca am luat o lingurita, am inmuiat-o in apa si le-am "ciufulit" putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umpute "ciufulite"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]