Oua umpute "ciufulite"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 3702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • piper
  • sare
  • sare de lamaie
  • ulei
  • mustar
  • gogosari(pt decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umpute "ciufulite":

Se fierb ouale,se scot galbenusurile si se freaca cu putina sare si sare de lamaie,apoi se adauga o lingurita de mustar si un praf de piper. Dupa amestecarea acestora picuram putin ulei si incepem sa le frecam.Nu punem mult ulei,deoarece maioneza se poate taia. Dupa finalizarea acesteia se umplu oualele iar pe deasupra se orneaza cu bucatele micute de gogosari de la otet.

TIPS-URI

1

Ma plictisisem de originalele oua "perfecte",asa ca am luat o lingurita, am inmuiat-o in apa si le-am "ciufulit" putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umpute "ciufulite"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatita (galette) de cartofi