Oua umplute cu pate

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 22530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pate 200g
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • 4 linguri smantana
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Se pun ouale la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare.Din cele doua galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza.Dupa ce s-au fiert ouale,se lasa sa se raceasca.Pe urma se taie ouale jumatati,se scot galbenusurile care se piseaza cu furculita.Galbenusurile se amesteca cu pateul,untul lasat la temperatura camerei,sare si piper dupa gust.In maioneza se adauga smantana,sare si piper dupa gust.Se umple jumatatile de ou cu pasta astfel obtinuta,se pun pe un platou si peste se pune maioneza.
Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii cu surpriza