Oua umplute cu pasta de pateu

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2014 | 10621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 100 g pateu de pasare
  • 1 lingurita de mustar
  • 3 linguri mari de smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa rosie mica, optional
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pasta de pateu:

1. Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor.

2. Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime.

3. Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu pateul, smantana si mustarul. Amestecam bine compozitia cu dosul unei furculite pana devine cremoasa, dam gust cu sare, piper si zeama de lamaie.

4. Umplem albusurile cu aceasta compozitie, le asezam pe un platou si ornam dupa imaginatie.

Eu am pus si rondele de ceapa rosie, cine doreste o poate pune rasa chiar in umplutura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si pui