O combinatie delicioasa!
Am pus la fiert 7 oua. Le-am lasat aproximativ 15 minute sa fie cat mai tari. Le-am pus apoi la racit.
Am fiert in apa cu putina sare pieptul de pui.
Cand ouale s-au racit, le-am spart pe jumatate, pe verticala cu un cutit lat. Direct prin coaja sectionam fiecare ou!
Am obtinut 2 jumatati din fiecare ou, apoi cu o lingurita am scos jumatatea de oua din coaja.
Tot cu o lingurita am separat apoi si galbenusul de albus.
Din 2 galbenusuri fierte si unul crud am facut maioneza. Am adaugat cele 2 linguri de mustar si treptat 100 ml ulei.
Restul galbenusurilor le-am pasat cu o furculita si le-am pus apoi peste maioneza impreuna cu pieptul de pui tocat marunt, castravetii tocati marunt, sare si piper.
Cu aceasta compozitie am umplut albusurile si le-am decorat cu frunze de patrunjel.
Este o idee foarte buna de aperitiv si pentru masa de Sf Ioan.