Oua umplute cu lebar de casa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 12605 vizualizari

 

Am incercat la sugestia prietenei mele si am ramas surprins ce gust deosebit au fata de cela cu pateu. Lebarul este primit nu-i facut de mine.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 100g unt
  • 200g lebar de casa
  • maioneza de casa
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu lebar de casa:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece si se curata.

Se taie in doua si galbenusurile se pun intr-un castron.

In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Eu le-am pus in robot si a iesit o pasta fina.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta generos (cu mot).

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu posul maioneza si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu cu masline si castraveti si gogosari acri.

Noua ne plac asa simple fara sosuri.

Au iesit foarte bune merita incercate.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu lebar de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baniţa bulgaresca