Si astea e prima data cand le fac asa...sunt tare bune...
Ouale le puneti intr-o oala mai mica la fiert.
le lasati pe foc pana sunt fierte tari.
cand s-au fiert le luati de pe foc,le puneti sub jetul de apa rece la racorit apoi le decojiti.
le taiati in doua si scoateti galbenusurile.
pateul il amestecati cu 3-4 galbenusuri fierte tari,date prin sita,cu marar verde tocat foarte marunt,vegeta si piper.
preparati maioneza:
frecati galbenusul fiert si razuit cu galbenusul crud si mustarul apoi puneti ulei treptat iar mai spre final puneti si putina zeama de lamaie ii da un gust bun.
castravetii murati ii spalati putin,dupa care ii taiati cubulete mici.
acestia ii amestecati cu maioneza dar nu foarte multa sa nu fie gretosi.
jumatatile de albusuri se umplu pe jumatate cu crema de pateu,apoi cealalta jumatate cu amestecul de castraveciori cu maioneza.
le asezati pe platou cu fata in jos si le ornati.
sper sa va placa...