Oua umplute

de Maria_Laura in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 4030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 150 gr. sunca presata
  • 150 gr. iaurt
  • 5 castraveti murati
  • 5 linguri maioneza
  • sare, piper
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte se taie in doua si se scot galbenusurile!

Galbenusurile se zdrobesc cat se poate de marunt, peste ele punem sunca maruntita si castraveciorii taiati in bucatele mici.

Se condimenteaza cu sare si piper!

Adaugam pe rand, amestecand usor, 3 linguri de maioneza, 3 linguri de iaurt si frunzele de patrunjel. Compozitia trebuie sa aiba consistenta pentru a putea umple ouale.

Se umplu jumatatile de ou!

In compozitia ramasa adaugam restul de maioneza si iaurt si facem un sos peste care punem ouale!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci