Oua umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pateu pui
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem ouale in apa 10 minute. Le scoatem si adaugam apa rece peste. Le decojim si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile usor.

Amestecam margarina cu lingura de mustar si galbenusurile de la oua. Amestecam foarte bine compozitia dupa care adaugam pateul si omogenizam. Adaugam sare dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de pateu.

La sfarsit le decoram ochii cu albus de ou si cu masline parul

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si branza