Oua papara

de susu in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 4241 vizualizari

 

O varianta foarte buna de oua pentru micul dejun.

o reteta gen oua americane, sursa: draga mea prietena/ retete

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 25 gr unt,
  • 4 linguri de lapte,
  • sare, piper,
  • 2 felii paine toast
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua papara:

Batem oul cu laptele sarea si piperul dupa care il punem intr-o tigaie unsa cu jumatatea din cantitatea de unt.

Tinem pe foc mic pana are aspectul unei creme pe jumatate inchegate, mestecam in continuu sa nu se prinda. Pentru a opri prepararea si a pastra textura cremoasa luam vasul de pe foc si incorporam restul de unt. Servim pe toast 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua papara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta