Un mic dejun fitos, cum descrie Gaby;) Multumesc Gaby, de idee. Data viitoare o sa incerc cu chifle mai mici:)) In schimb e satios si gustos!
Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.
Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.
In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg cate doua oua.
Se presara sare iodat si piper proaspat macinat.
Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu strat ceramic, lasandu-se la copt 15-20 minute.
Se scoot chiflele se adauga fasiile de salam si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. se scot din nou chiflele, se aseaza felii de btanza topota Delaco sau Miez de lapte dupa gustul fiecaruia, lasandu-se la copt ptr cca. 3 minute. Se servesc feirbinti alaturi de o cana de ceai, lapte sau cafea dupa gustul fiecaruia. Va asigur ca e un mic dejun satios, ce tine de foame pana la cina ;)