Pentru micul dejun sau cina...sa faceti si voi ca e bun, bun...
Se taie pe toata lungimea baghetei un capac care se da deoparte si facem spatiu scobind din miez pentru a putea fi umpluta bagheta.
Batem oul ca pentru omleta, condimentam cu sare si piper dupa gust, adaugam branza, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, ceapa taiata rondele si ardeiul capia taiat fidelute. Amestecam ingredientele iar la urma adaugam 1-2 linguri de smantana in functie de cat de groasa e compozitia. Umplem mini baghetele cu compozitia rezultata, iar deasupra rasnim cativa fulgi de ardei iute.
Punem mini baghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 200 grade pentru 10-15 minute, pana se rumeneste putin deasupra. Serviti bagheta calda, cu o cana de lapte, iaurt...dupa preferinte, eu am facut alaturi si o mica salata. Sa va fie de bine!!