Oua infasurate

de gaby_duceag in Porc, 17 Oct 2010 | 3830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati mari cotlet de porc,batute ca pentru snitele
  • 5 oua fierte tari(10min)
  • putin unt
  • ulei
  • seminte de mustar
  • boia de ardei iute
  • sare,piper
  • 150 ml vin
  • 100 ml apa rece
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua infasurate:

Pe feliile mari de cotlet de porc presarati sare si pier, puneti bucatele mici de unt,oul fiert si rulati.
Legati cu sfoara de bucatarie si prajiti rulourile formate intr-o tigaie in uleiul incins.

Le scoateti si le asezati intr-o tava , turnati peste ele 150 ml vin si 100 ml apa rece,boabe de mustar(eu nu aveam in casa si am pus mustar pasta) si boia de ardei iute si bagati la cuptor pentru cel putin 30 min.

Noi am servit cu ardei copti si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua infasurate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (25)

Miha 1

18.10.2010, 16:43

Ai bagat oua bre?

gaby_duceag 1

18.10.2010, 17:07

unde, miha?

bettyC 1

18.03.2011, 10:56

ce bn arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman