Oua in cuib

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 4558 vizualizari

 

De cateva zile am vazut aceasta reteta si tot mi-a stat gandul sa pregatesc si eu ouale in acest mod.Ies foarte bune si plus sunt sanatoase ca nu au pic de ulei.Sunt ideale atat pentru micul-dejun cat si pentru un pranz....Dragi bucatarasi va las micul-dejun pentru maine...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 2 oua
  • sare
  • patrunjel uscat
  • parmezan
  • 1 rosie
  • pastrama
  • 1 pahar de lapte cu nesquik si orice altceva doriti sa mai serviti langa ele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in cuib:

Punem o tigaie de ceramica la incins. Gaurim feliile de paine in mijloc, atat cat sa incapa ouale. Cand tigaia este incinsa bine, punem feliile de paine si le prajim putin pe o parte, apoi le intoarcem. Spargem ouale si le turnam in gaurile formate in paine. Le condimentam cu sare si putin patrunjel uscat, apoi le acoperim cu un capac sa se patrunda bine. Focul trebuie sa fie unul nu foarte mare pentru a se face bine ouale, dar sa nu se arda nici ele si nici painea. Cand sunt gata le scoatem pe un platou si radem putin parmezan.

Le servim calde, cu o rosie, o bucatica de pastramioara, o salata sau orice altceva doriti. Bineinteles nu putea sa lipseaca si un pahar de lapte cald cu nesquik.

Daca va place cum au iesit sper sa le pregatiti. Sa aveti pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in cuib" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemea