De cateva zile am vazut aceasta reteta si tot mi-a stat gandul sa pregatesc si eu ouale in acest mod.Ies foarte bune si plus sunt sanatoase ca nu au pic de ulei.Sunt ideale atat pentru micul-dejun cat si pentru un pranz....Dragi bucatarasi va las micul-dejun pentru maine...
Punem o tigaie de ceramica la incins. Gaurim feliile de paine in mijloc, atat cat sa incapa ouale. Cand tigaia este incinsa bine, punem feliile de paine si le prajim putin pe o parte, apoi le intoarcem. Spargem ouale si le turnam in gaurile formate in paine. Le condimentam cu sare si putin patrunjel uscat, apoi le acoperim cu un capac sa se patrunda bine. Focul trebuie sa fie unul nu foarte mare pentru a se face bine ouale, dar sa nu se arda nici ele si nici painea. Cand sunt gata le scoatem pe un platou si radem putin parmezan.
Le servim calde, cu o rosie, o bucatica de pastramioara, o salata sau orice altceva doriti. Bineinteles nu putea sa lipseaca si un pahar de lapte cald cu nesquik.
Daca va place cum au iesit sper sa le pregatiti. Sa aveti pofta....